Delen van een zonder been varkensrollade

09/15/2012 by admin

Delen van een zonder been varkensrollade

Er zijn meer dan 20 delen van varkensvlees op een varken--alles van tenderloins tot spareribs-- en zes van die bezuinigingen die je kan vinden op een zonder been varkensrollade die afkomstig is van de karbonadestreng van het varken. Deze verlagingen zijn enkele van de meest tedere gebieden gevonden op een varken. Het is belangrijk om te weten van de verschillende stukken varkensvlees zoals verschillende bezuinigingen de look en feel van een maaltijd veranderen kunnen.

Typen van deelstukken

Er zijn zes belangrijkste bezuinigingen die afkomstig zijn van de karbonadestreng van een varken. In feite, is een zonder been varkensrollade zelf een van die bezuinigingen. Het is heel gebruikelijk voor shoppers te vragen een slager voor een zonder been varkensrollade die kan worden geroosterd, gestoofd of langzaam gekookt. Echter, als u op zoek bent voor kleinere stukken het gebraad, overwegen tenderloins, schnitzels, karbonades, blokjes of reepjes. Zorg ervoor dat de slager opgeven dat u graag de bezuinigingen als vlees zonder been.

Tenderloins

Een varkenshaas dankt zijn naam omdat het is een van de meest tedere bezuinigingen van varkensvlees. Varkenshaasje kan worden gesneden uit een gebraden en is meestal kruiselings gesneden in stukken voor het eten. Tenderloins zijn ook volksmond gemarineerd voordat wordt gebakken of gegrild. Omdat tenderloins zo dik zijn, is het belangrijk dat bij het koken, de temperatuur van het varkensvlees ten minste 160 graden op het dikste gedeelte van het haasje moeten.

Schnitzels

Schnitzels zijn meestal tussen 1/8 inch en 3/8 inch dik. Schnitzels zijn vaak gebakken of gegrild en gebruikt in zowel ontbijt en diner. Deze verlaging wordt genomen uit het gedeelte van de lendenen van de karbonadestreng in een varken. Schnitzels zijn ook wel soms genoemd scaloppini en voor het serveren in een platte manier of overdwars worden gesneden.

Karbonades

Zonder been koteletten kunnen worden gesneden uit een vlees zonder been varkensrollade in een verscheidenheid van verschillende manieren waaronder entrecote karbonades, blade chops en loin karbonades. Sirloin koteletten komen uit het gebied rond de heup bot van een varken, overwegende dat blade koteletten afkomstig zijn uit de loin gebied dichter bij een varken schouder. Loin koteletten komen van de onderrug. Koteletten zijn meestal tussen 1/2 inch naar twee duim dik en zijn meestal alleen zonder been op speciaal verzoek.

Kubussen en Strips

Kubussen en strips zijn de kleinste delen van een zonder been varkensrollade. Kubussen werken goed voor het grillen, stoven, stoven of snikheet. Vraag uw slager voor kubussen als u van plan bent om varkensvlees kabobs. Strips zijn meest vaak gebakken, of gemarineerde en gegrilde. Zij werken ook goed in stir-fries.

Gerelateerde Artikelen