Hoe te handelen op een zakenreis naar Puerto Rico

06/22/2010 by admin

Hoe te handelen op een zakenreis naar Puerto Rico

Terwijl Puerto Rico een Amerikaans protectoraat is, is de bedrijfsetiquette veel meer stereotiep Caribbean dan Amerikaanse. Het is meer ontspannen en ongedwongen dan Amerikanen kunnen worden gebruikt om te.

Groeten

Wanneer begroeten elkaar, mensen in het algemeen zeggen "buenos dias" (goede morgen), "buenos tardes" (goede middag) of "buenos noches" (goede nacht). U kunt elk gesprek, met inbegrip van zakelijke gesprekken, met deze zinnen beginnen. Wangen kus vrouwen soms als ze vrienden zijn, en mannen in het algemeen handen schudden. Wanneer een man en vrouwen ontmoeten, kus ze over het algemeen wangen.

Kleding

De World Travel Guide adviseert reizigers om te onthouden dat Puerto Rico zeer hete krijgen kunt; Pack lichtgewicht past. Vrouwen conservatief moeten kleden voor zaken of als zij anticiperen op gaan naar de kerk.

Maaltijden

In Puerto Rico verwachten vele restaurants klanten plaats biedt aan zichzelf. Diners zeggen vaak "buen provecho" voor de maaltijd. Storten wordt verwacht; 15 procent is standaard, hoewel 20 procent uitstekende service toekennen kan.

Eilandse tijd

Laat gaan! herinnert aan de lezers om te verwachten dat sommige mensen te laat, en niet te verbazen als bedrijven niet open tijdens hun aangegeven uren. Indien een werknemer ziek is of op vakantie, in plaats van proberen te vullen de uren kan het bedrijf gewoon gesloten blijven.

Gesprekken

Mercatrade merkt op dat in Puerto Rico, onderbrekingen gemeenschappelijke delen van gesprekken zijn en onderbrekingen zijn te verwachten; het is een teken van belang. Bovendien, als iemand het gesprek toetreedt, moet de nieuwkomer worden herkend en in het dialoogvenster gebracht.

Gerelateerde Artikelen